Logopedie Praktijk Winterswijk

Banner Logopedie Praktijk Winterswijk
Al 25 jaar logopedie op maat

Al 25 jaar logopedie op maat

Medewerkers

Logopediepraktijk Winterswijk

Foto Medewerkers Logopedie Praktijk Winterswijk

Logopediepraktijk Winterswijk is een grote, allround groepspraktijk, dat wil zeggen dat men bij ons terecht kan met alle voorkomende logopedische problemen. Omdat wij met een groot team werken, is het mogelijk ons op veel verschillende gebieden te specialiseren. Specialisaties zijn er op de volgende gebieden:

Niet alleen behandelen wij uw kind met de grootste zorg en aandacht, wij zorgen er tevens voor dat u als ouder goed begeleid wordt en voldoende uitleg en informatie krijgt. U bent immers onze co-therapeut en medeverantwoordelijk voor het resultaat.

Alle collega's zijn lid van de NVLF
Alle collega's zijn lid van de NVLF, staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en nemen deel aan een kwaliteitskring.

Medewerkers

Foto Medewerkers Logopedie Praktijk Winterswijk

Jacqueline Holsink en Sabine de Vreede zijn al ruim 25 jaar collega's en stonden aan de wieg bij de oprichting van de groepspraktijk in 1991. Chris van den Hooff is de derde maat in de Logopediepraktijk, en is verbonden aan de praktijk sinds 2004. Sabine heeft na haar opleiding logopedie Nederlands gestudeerd. Jacqueline heeft de Master tot dyslexiespecialist afgerond. Het verdient vermelding dat Chris zich heeft gespecialiseerd in hoortraining voor mensen met een Cochleair Implantaat. Sinds 2007 werkt Pamela Nengerman in de praktijk. Na haar studie logopedie heeft zij de studie pedagogiek afgerond. Zij heeft een brede kijk op jonge kinderen in ontwikkeling. Annemiek Berendsen- van Lochem is het team in 2012 komen versterken. Met haar is ons team compleet.