Logopedie Praktijk Winterswijk

Banner Logopedie Praktijk Winterswijk
Al 25 jaar logopedie op maat

Al 25 jaar logopedie op maat

Samenwerking

Logopediepraktijk Winterswijk biedt breed geïntegreerde zorg en werkt nauw samen met vele instanties en zorgverleners in Winterswijk! Zo werken wij nauw samen met het onderwijs in Winterswijk en komen wij frequent op peuterspeelzalen of basisscholen om in het belang van de behandeling te overleggen over uw kind. U als ouder en co-therapeut bent daar uiteraard bij aanwezig.

Met Yunio JGZ en Stichting Welzijn Winterswijk hebben wij regelmatig overleg
Ook met Yunio JGZ, en Stichting Welzijn Winterswijk hebben wij met enige regelmaat overleg en volgen wij een gezamenlijk beleid als het gaat om de ontwikkeling van het jonge kind.

Logo Kindertherapeuten Winterswijk Kindertherapeuten Winterswijk, zo heet het netwerk waarbij wij sinds 2008 bij zijn aangesloten. Wij hebben onderling overleg, wanneer een kind bij meerdere therapeuten in behandeling is, om de behandelingen zo optimaal mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Op de gezamenlijke website, www.kindertherapeutenwinterswijk.nl, kunt u alle belangrijke informatie vinden over de verscheidene kindertherapeuten van Winterswijk.

>Binnen de regio zijn wij aangesloten bij het netwerk van de Logopedieschakel
Binnen de regio zijn wij aangesloten bij het netwerk van de Logopedieschakel. Samen werken wij aan het verhogen van onze kwaliteit en het vergroten van onze kennis d.m.v. kwaliteitsinstrumenten als casuïstiek en intervisie. Wij houden elkaar op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgen gezamenlijk cursussen en trainingen.

Logopediepraktijk Winterswijk is partner van Berkel-B inzake de vergoede zorg bij Ernstige Enkelvoudige Dyslexie.