Logopedie Praktijk Winterswijk

Banner Logopedie Praktijk Winterswijk
Al 25 jaar logopedie op maat

Al 25 jaar logopedie op maat

Werkwijze

Direct toegankelijk

Onze praktijk is direct toegankelijk. Dit betekent dat een verwijsbrief van uw huisarts of specialist niet meer noodzakelijk is. Wel vindt er eerst een screening plaats, dit is een vooronderzoek om te kijken of u bij ons aan het juiste adres bent. Mocht de DTL screening een rode vlag opleveren (niet pluis) dan verwijzen wij u alsnog naar uw huisarts. Om de DTL screening zo vlot mogelijk te laten verlopen kunt u hier het formulier DTL screening voor kinderen of voor volwassenen downloaden en printen. Bij uw eerste afspraak mag u het ingevulde formulier meenemen.

formulier DTL screening kinderen
formulier DTL screening volwassenen

Tarieven

Logopediepraktijk Winterswijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Logopedie is opgenomen in het pakket van de basisverzekering. Dat wil zeggen dat 100% wordt vergoed. Vanaf 18 jaar geldt wel het wettelijk eigen risico. De maximum tarieven worden ieder jaar opnieuw vastgesteld door de NZA (Nederlandse Zorg Autoriteit).

Aanmelding

Via onderstaande link kunt u naar het aanmeldingsformulier. Maar telefonisch aanmelden mag natuurlijk ook. De praktijk is op alle werkdagen bereikbaar.

Het aanmeldingsformulier

Werkwijze

Na een DTL-screening en/of een intakegesprek, waarin het probleem wordt verhelderd, nemen wij in de meeste gevallen aanvullend onderzoek af om een goede diagnose te kunnen stellen. Aan de hand van de testuitslagen wordt het behandelplan opgesteld en met u besproken. Hiervan maken wij een verslag dat wij naar de verwijzer sturen. U als cliƫnt/ouder krijgt hier altijd een kopie van. Wanneer de behandeling start, sluiten wij een Behandelovereenkomst af waarin afspraken staan over o.a. privacy en het oefenen. Regelmatig zoeken wij n.a.v. het behandelplan de samenwerking met de basisschool of peuterspeelzaal van uw kind. Tussentijds of aan het eind van de behandeling wordt er opnieuw onderzoek gedaan om de behandeling te evalueren.

Behandelovereenkomst